Spoti i më i ri publicitar i REA'S

Nëpërmjet spotit të ri publicitar, Rea’s ka për qëllim të informojë publikun e gjerë në lidhje me çertifikimin e klasit A. Veza e Rea’s është çertifikuar si një produkt për konsum familjar, i prodhuar sipas standarteve më të larta të cilësisë dhe sigurisë, i përshtatshëm për tregëtim brenda dhe jashtë vendit.

Më shumë