Shpërndarja

Kompania jonë ka nje rrjet prej 15 distributorësh të shtrirë në cdo qark të Shqipërisë. Distributorët tanë e shpërndajnë vezën tonë në më shumë se 450 pika shitjesh në tiranë si dhe mbi 350 pika shitjesh në qarqe të Shqipërisë.

View the embedded image gallery online at:
http://reas.al/al/rreth-nesh/shperndarja#sigFreeIdc15ad24d6e
View the embedded image gallery online at:
http://reas.al/al/rreth-nesh/shperndarja#sigFreeIddfc237b2ad
View the embedded image gallery online at:
http://reas.al/al/rreth-nesh/shperndarja#sigFreeIdbc87760535
View the embedded image gallery online at:
http://reas.al/al/rreth-nesh/shperndarja#sigFreeId19cf2d41ff