Ndërgjegjësim konsumatori


JO THJESHT10 VEZË:
Sepse mund të marim vezë:
Pa datë skadence 
Të infektuara
Veze nga  pula te trajtuara me antibiotikë të trasmetueshëm te njeriu

 


POR 10 VEZË REA'S

Sepse  Veza Rea's prodhohet:
Sipas kushteve dhe standarteve europiane.
Sigurojmë shendetin e femijve dhe nenave shtatzena.
Garantojme shendetin  e te gjithe familjes tuaj.

 
E VERDHA E VEZES REA'S

Është e plotë
Është e madhe
Qëndron si glob
Është me ngjyrë të fortë
Veza Rea's lë shije të dukshme në të gjitha gatimet