NJIHUNI ME REA'S

Procesi

PROCESI

Procesi fillon me përpunimin e...

Ushqim organik

USHQIM ORGANIK

Një faktor shume i rëndësishëm...

Partnerët

PARTNERËT

Cilësia e vezës përben treguesin...

Produkt i  certifikuar

PRODUKT I CERTIFIKUAR

Marja e certifikatës klasi A...

Përgjegjësia sociale

PËRGJEGJËSIA SOCIALE

Të gjitha mjediset  prodhuese...

Receta të ndryshme

RECETA TË NDRYSHME

Njihuni me disa prej recetave kryesore...

Ndërgjegjësim konsumatori

Të rejat e fundit

  • 1
  • 2
Prev Next

Rea's

Rea's

09 Shtat

Rea's zotëron tregun vendas dhe konkuron denjësisht në tregun Europian. Veza Rea's mund të...

Lexo me shume

Vizita e ambasadori Izraelit në ambjentet e kompanisë tonë

Vizita e ambasadori Izraelit në ambjentet e kompanisë tonë

27 Korrik

Merni informacionet e fundit nga ky lajm

Lexo me shume

Rea's tashmë në linjën e supermarketeve KMY

Rea's tashmë në linjën e supermarketeve  KMY

10 Maj

Vezën e Rea’s mund ta gjeni tashmë edhe në të gjithë rrjetin e supermarketeve...

Lexo me shume

Spoti i më i ri publicitar i REA'S

Spoti i më i ri publicitar i REA'S

08 Maj

Nëpërmjet spotit të ri publicitar, Rea’s ka për qëllim të informojë publikun e gjerë...

Lexo me shume

Certifikimi me vulën e cilësisë, Kategoria A

Certifikimi me vulën e cilësisë, Kategoria A

02 Maj

Rea's Sh.p.k është çertifikuar nga Ministria e Bujqësisë me Vulën e Cilësisë, Kategoria A...

Lexo me shume